Gordijnen Geldrop

  • Home
  • /
  • Gordijnen Geldrop

Gordijnen Geldrop


Om uw ruimte helemaal compleet te maken bent u natuurlijk op zoek naar de juiste raamdecoratie. Misschien wilt u uw ramen helemaal af kunnen sluiten, misschien bent u alleen op zoek naar zonwering. Ons assortiment raamdecoratie is groot. We hebben tevreden klanten geholpen aan gordijnen in Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen en omstreken. Omdat de keuze zo groot is, is het voor u in het begin niet makkelijk. Maar u zult merken dat u na een bezoek aan onze winkel al veel beter weet welke richting u op moet.

 

Mogelijkheden

Ons assortiment is groot. Dat moet ook wel, want iedere woning, ieder bedrijfspand en iedere ruimte vraagt om iets anders. We hebben overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, panelen, vitrage/inbetweens, lamellen/jaloezieën, plissé en shades. In kleuren, structuren en stoffen, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Panelen zijn heen en weer te schuiven of u kunt kiezen voor afsluiting van boven naar beneden. Het is een andere vorm van zonwering en een mooie decoratie voor uw raam.

Kamerhoog zijn onze gordijnen met een loodveter aan de onderkant zodat ze mooi en zonder vouwen vallen. Banen stoffen hebben we ook, in veel kleuren en dessins. Zo kunt u uw eigen ontwerp maken en uw eigen idee tot leven laten komen. Inbetweens is een oplossing tussen vitrage en overgordijnen. Het is mooi te combineren met overgordijnen. De plissé is een raambekleding van stof in zigzag-vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief. Shades bestaan uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar zijn te bewegen. Hierdoor kunt u licht en privacy naar eigen wens regelen. Dan hebben we nog jaloezieën, waarmee u met een simpele beweging de intensiteit van het licht kunt regelen.

Bekijk de gordijnen eens die u ziet in Geldrop en omgeving. Grote kans dat de mensen bij Woonsfeer Geldrop inspiratie opdeden en slaagden.

 

Uw raamdecoratie

Misschien heeft u al een voorkeur of heeft u de keuze al gemaakt. Wij helpen u graag verder. Wij werken met stylisten, die u graag van advies voorzien. Alles in ons assortiment is van de betere merken. Wij meten alles gratis op en we nemen stalen mee naar u thuis van alle bekende merken. En wanneer u een keuze heeft gemaakt, maken wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u. Gordijnen plaatsen wij gratis in Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen of elders in de omgeving. Kom naar onze winkel en vergroot uw ideeën! Onze winkel is 2 dagen per week geopend (dinsdag en donderdag) en verder op afspraak.