Interieuradvies op maat

  • Home
  • /
  • Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat


Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle deskundigheid om u te kunnen voorzien van een gratis persoonlijk interieuradvies.
Om dit eenvoudiger voor u en voor ons te maken kunt u binnenkort foto’s maken van uw huidig interieur en deze versturen naar foto@woonsfeergeldrop.nl.
Wij kunnen dan, samen met u, deze foto’s op een groot scherm bekijken en u adviseren over kleuren en materialen die het beste passen in uw huis.
Blijft de keuze dan nog moeilijk kan er , op afspraak, ook een bezichtiging bij u thuis plaatsvinden. Hier worden dan wel extra kosten voor berekend.

Intona

Françoise de Jong maakt met Intona het grote verschil tussen een huis en een thuis. Uw interieur is een wezenlijk onderdeel van uw leven. Een goed doordacht ingericht huis maakt dat u zich prettig voelt.

Dinsdag in de showroom van Woonsfeer
Nieuwendijk 5, Geldrop
5664 HA

Donderdag in de showroom van Optima Keukens
Parallelweg 20, Geldrop
5664 AD

Overige dagen op afspraak.
+316 53373897
info@intona.nl
www.intona.nl

3D Visualisatie

Door middel van 3D visualisaties krijgt u een goed beeld van de te realiseren plannen. Digitaal maar ook handmatig getekenden presentaties zijn een van onze specialiteiten.

Klik hier voor ons YouTube kanaal met voorbeelden van 3D presentaties

Project Architectuur

Bij het vormgeven van winkels en bedrijven gaat het om meer dan alleen inrichten. Hierbij gaat het om uitstraling, presentatie en communicatie. Een op maat gemaakt en doordacht plan zal zeker ten gunste zijn van een positieve ontwikkeling van uw bedrijf.