Projectstoffering Eindhoven

  • Home
  • /
  • Projectstoffering Eindhoven

Projectstoffering Eindhoven


U staat op het punt om uw woning of winkel in te richten. Misschien staat u zelfs voor een grotere uitdaging: de inrichting en het stofferen van een compleet bedrijfspand. ‘Waar moet ik beginnen?’, zult u zich afvragen.

Wij zijn dagelijks bezig met projectstoffering, in Eindhoven en omstreken. Of het nu gaat om grote of kleine projecten: wij doen het met liefde en toewijding. Dat is waar wij goed in zijn. Daarom kunnen wij uw ideale partner zijn voor projectstoffering. In Eindhoven, maar zeker ook daarbuiten.

Neem de tijd om met ons kennis te maken, via deze website of in onze winkel in Geldrop. U zult versteld staan hoeveel tijd en energie het u uiteindelijk oplevert.

 

Vloeren en ramen

Er komt vast veel op u af. U wilt -als particulier of zakelijk- uw ruimte of pand een gezicht geven. Of misschien moet alles opnieuw ingericht worden en zoekt u naar een compleet andere uitstraling en vernieuwing. Dan staat u voor veel keuzes. Wat voor vloer komt erin? Wordt het tapijt, pvc of Marmoleum? En dan nog de ramen. Kiest u voor gordijnen, lamellen, shades, plissé, rol- of vouwgordijnen?

U zult door de bomen het bos niet meer zien. En dat is helemaal niet vreemd want het aanbod is groot en divers. Gelukkig hebben wij bij Woonsfeer Geldrop de kennis en ervaring, mede dankzij onze stylisten, om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zodat u en de gebruikers van de ruimte er met plezier vertoeven.

Wij kennen de voor- en nadelen van alle producten en vinden altijd de passende oplossing en de juiste uitstraling. Wij bieden professionele projectstoffering waar veel klanten in Eindhoven en omgeving dagelijks van genieten

 

Assortiment

Ons assortiment is te zien in onze winkel in Geldrop. Hier vindt u alle producten waarmee u de sfeer en uitstraling kunt bereiken waarnaar u op zoek bent. Van zakelijk koel tot romantisch warm en alles wat daartussen ligt, bij ons vindt u het allemaal. Alle merken, prijsklassen, kleuren en kwaliteiten. Bovendien kennen wij van alle materialen de eigenschappen en weten u daarmee een passend advies te geven zodat u lang kunt blijven genieten van uw investering. Kom eens langs of neem contact met ons op, onze showroom is 2 dagen per week geopend (dinsdag en donderdag) en op afspraak. We denken graag met u mee en kunnen zelfs alles uit handen nemen en de complete aankleding en inrichting voor u uitvoeren. Want dat is waar wij bij Woonsfeer Geldrop goed in zijn.