PVC vloeren Geldrop

  • Home
  • /
  • PVC vloeren Geldrop

PVC vloeren Geldrop


Het maken van de juiste keuze voor een vloer is niet altijd even makkelijk. De keuze aan materialen is groot. En iedere vloer heeft zijn eigen kenmerken. Een materiaal dat we hier graag willen uitlichten is PVC. We zien dat steeds meer mensen kiezen voor PVC vloeren. In Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen en omstreken, hebben zowel particulieren als bedrijven al bewust gekozen voor de PVC vloeren van Woonsfeer Geldrop. De populariteit is groot en wij begrijpen dat. Het is gemakkelijk in het gebruik en onderhoud en het is ook nog eens zeer slijtvast.

 

Gemak en onderhoud

De afkorting PVC staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een soort kunststof dat voor verschillende producten gebruikt wordt, waaronder ook vloeren. Het kan daarbij een hout- of tegellook hebben. PVC vloeren zijn niet alleen uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook bij uitstek geschikt voor projectmatige of commerciële doeleinden. Het sleutelwoord is de grote slijtvastheid.

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van vlakke vloerbedekking maar willen wel de uitstraling van een houten vloer. PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer en zijn leverbaar in bijna alle houtkleuren. Ze zijn bovendien uitermate geschikt voor vloerverwarming en kenmerken zich door een hoge slijtvastheid, gemak en onderhoud. Het is eenvoudig schoon te maken met een stofwisser en dweil. Dus nooit meer schuren, lakken in de was doen of in de olie zetten. Klanten in Geldrop, Mierlo, Heeze en Nuenen gingen u al voor!

 

In Geldrop, Mierlo, Heeze en Nuenen

Wij als vloerspecialisten houden ons al jaren bezig met het leggen van PVC vloeren, vooral in Geldrop, Mierlo, Heeze en Nuenen. Dat betekent overigens niet dat we elders in het land niet voor u actief kunnen zijn. Voordat de vloer gelegd kan gaan worden, doorlopen we een heel traject met u. Eventueel samen met onze stylisten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, adviseren wij u stap voor stap. Zo is het voor een spiegelglad resultaat belangrijk dat de vloer van te voren goed geëgaliseerd wordt. Wij regelen indien noodzakelijk ook het voorwerk voor u.

De diversiteit van de dessins is groot en wij helpen u ook om het passende dessin te vinden voor uw interieur.

Had u ooit gedacht zich een marmeren vloer te kunnen veroorloven? Kom eens langs in onze winkel, onze showroom is 2 dagen per week geopend (dinsdag en donderdag) en op afspraak, en wij lichten u graag helemaal voor over de eigenschappen en mogelijkheden van dit prachtige materiaal. Bellen kan natuurlijk ook.