Vloerbedekking Geldrop

  • Home
  • /
  • Vloerbedekking Geldrop

Vloerbedekking Geldrop


Niets is zo gezellig als vloerbedekking. We legden het al in Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen en omgeving. Vloerbedekking blijft immer populair en geliefd. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Wanneer je een ruimte binnen gaat waar tapijt ligt, krijg je daardoor snel een behaaglijk gevoel. Het is dus niet voor niets de meest verkochte vloer.

 

Assortiment

Bij ons kunt u voldoende vloerbedekking vinden. Woont u in Geldrop of omgeving? Kom dan zeker eens een keer naar onze winkel in Geldrop, wij zijn 2 dagen per week geopend (dinsdag en donderdag) en u kunt bij ons terecht op afspraak. We hebben namelijk alle merken, prijsklassen, kleuren en kwaliteiten tapijt in ons assortiment. Geniet ook van de gezelligheid en warmte die het geeft in huis. Zachte vloerbedekking is leverbaar in vele kleuren, structuren en dessins. Van synthetische tot wol is er keuze in onze ruime collectie van onder anderen Parade Tapijt, Desso, Bonaparte, Interfloor, Belakos, Edel en nog veel meer merken. Kortom diverse mogelijkheden voor uw smaak en wensen.

 

Kwaliteit

Naast de goede eigenschappen van warmte en sfeer is vloerbedekking ook toepasbaar in ieder interieur. Omdat we zelf ook graag voor kwaliteit kiezen staat bij ons duurzaamheid voorop. Natuurlijk spelen ook mode en trends een belangrijke rol en u mag ervan uitgaan dat wij met de tijd meegaan en hier kennis van hebben. We werken daarom met stylisten. Wij helpen u graag een juiste keuze te maken met het zoeken naar nieuwe vloerbedekking in Geldrop en omstreken als Mierlo, Heeze of Nuenen. We zijn te vinden in Eindhoven en omstreken.

Er zijn overigens nog twee voordelen van tapijt. Het geeft ook letterlijk warmte. Het is isolerend en energiebesparend. Een groot voordeel al zeggen we het zelf! Daarnaast zorgt tapijt voor minder stof in de lucht. Fijne stofdeeltjes dwarrelen niet rond maar worden in het tapijt vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Fijn voor mensen met een allergie dus.

 

Méér met tapijt

Ook het bekleden van trappen behoort tot onze specialiteiten. Daar zijn veel mogelijkheden in. Of heeft u een vloerkleed in gedachten van tapijt? Ook dat kunnen wij voor u op maat maken. De afwerking is ook mogelijk naar uw smaak zoals met leer, linnen of alcantara. Maatvoering is mogelijk tot 500 cm breed. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte. En heeft u nog oude vloerbedekking in Geldrop, Heeze, Mierlo, Nuenen of omgeving? Dan is dat voor Woonsfeer Geldrop geen probleem. Wij bieden u in Eindhoven en omstreken extra service in deze.

Kom eens langs en laat u vrijblijvend adviseren!